avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate Sfarlea Sergiu

Activitate Sfarlea Sergiu

Bună ziua!

Am o întrebare referitoare la lichidarea de la firma unde am lucrat până la data de 03.06. Am primit salariul pentru perioada lucrată ,însă nu am primit compensația pentru zilele de concediu neefectuate din anul în curs. În cât timp este obligat angajatorul să îmi plătească aceste zile de concediu?

Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Discuție Plata concediu!
Buna seara! Daca am ajuns la un consens cu angajatorul,să-mi plătească zilele de concediu rămase din anul anterior. Este legal ca să-mi rețină și bonurile de masa pe luna in curs,deși eu am lucrat-o? Mulțumesc
Buza seara! Daca angajatorul nu vrea sa acorde zile libere sau să plătească la dublu,zilele de sărbătoari legale LUCRATE de către angajat,ce pot face? Mulțumesc
Bună ziua,
Am o datorie la bancă pentru care am fost executat silit cu poprire pe veniturile salariale.Am ajuns la o intelegere prin care platesc o rata lunara convenabilă atat mie, cat si lor initial.Au spus ca dupa prima rata platita poprirea va fi ridicata.A trecut aproape o luna de la plata primei rate si poprirea nu a fost ridicata.Am sunat de multe ori, si nu sunt lamurit cu privire la aceasta ridicare de poprire.Ce pot sa fac sau ce obtiuni am in aceasta situatie,avand in vedere ca urmeaza sa imi intre in cont salariul si nu as dori sa nu se respecte angajamentul initial,adica să imi fie luat mai mult din salariu(33%) fata de intelegerea initiala.
Vă mulţumesc anticipat!
Va mulțumesc frumos! Zi frumoasa in continuare
Buna! Vreau sa plec in concediu la mare săptămâna viitoare,la întoarcere mi-a spus șeful meu să-mi fac testul ptr covid-19,pe cheltuiala mea. Sunt obligat să-l fac?
Buna ziua! Am o problema si as avea nevoie de niste lamuriri!Am fost plecat in Germania, am muncit acolo o perioada.Dupa care m am intors in tara.Stiam ca e nevoie sa anunt in legatura cu domiciliul ca voi pleca si ca nu voi mai locui acolo, lucru pe care l am facut.Insa nu stiam ca pentru asigurarea de sanatate trebuie sa fac acelasi lucru, credeam ca trebuie sa o faca angajatorul.Problema este ca nu a facut o, iar acum am primit ceva scrisoare cum ca datorez bani,chiar si ceva dobanzi pt asigurarea de sanatate.Va rog sa ma lamuriti ce pot face si care sunt repercusiunile acestor lucruri?ce pot sa fac? Mentionez ca am inceput sa lucrez in romania la doua săptămâni după ce am ajuns.
Răspuns la discuția Telefonul mobil!
Va mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția Telefonul mobil!
Am inteles! Dar dacă sunt amenințat ca voi fi dat afara din cauza asta? Menționez ca nu am fost atenționat nici măcar verbal in timpul serviciului ca sa nu mai stau pe telefon.
Mi se poate retine telefonul in timpul programului de munca,de către angajator?