avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate Marius-Alexandru

Activitate Marius-Alexandru

Răspuns la discuția Preaviz
Din ce stiu eu fara motiv, dar in preaviz au scris ca postul pe care lucrez eu de vanzator se restructureaza, dar asta nu e tot, de cand le-am zis ca ma insor au inceput sa se poarte ciudat si dupa 1 luna mi-au dat sa semnez statul de plata preavizul era dedesubt, abia dupa ce am semnat hartiile mi-au aratat ca sunt in preaviz si ca mai lucrez 20 de zile, la colegi le-a zis " el si asa ca se insoara la anu" parerea mea e ca nu prea a fost legal ce s-a intamplat aici
Răspuns la discuția Preaviz
Ok m-am uitat la articol, dar nu mi-am dat demisia, m-au concediat, ei mi-au acordat preavizul nu eu lor
Discuție Preaviz
Buna seara! O intrebare, mai am preaviz pana pe 27/12 si astazi le-am comunicat sefilor ca mai vin doar pana vineri, ei au inceput sa ma ameninte ca daca nu vin tot preavizul imi incheie cu nu stiu ce litera si imi voi gasi mai greu alt job. Au voie sa ma ameninte?
Răspuns la discuția Preaziv: Sarbatori legale
Ok. Multumesc. O seara buna.
Sa inteleg ca am tot dreptul sa nu ma prezint in aceste 2 zile?
Preavizul este pentru ca voi fi concediat :(.
Este de 20 de zile, au fost asa de nesimtiti, cand mi-au dat statu de plata sa-l semnez preavizul era ascuns sub foi, abia dupa ce am semnat tot mi-au aratat ca e preavizul....

Buna ziua! Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns, am primit preaviz de cateva zile si vreau sa stiu daca pe 30 noiembrie si 1 decembrie sunt obligat sa ma duc la servici sau eu hotarasc?