avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate Nelu93

Activitate Nelu93

Răspuns la discuția Divort cu minori
Am sa discut cu un avocat din zona mea ,mulțumesc deci concluzia nu i pot vedea Pana la o decizia autorităților ? Precizez ca dosarul este deschis am făcut întâmpinare la pretențiile ei,una cere si spune si alta face,dorea custodie comuna să ne implicam reciproc acum
Este confuza
Am sa discut cu avocatul mulțumesc
Mulțumesc pentru răspunsuri,am discutat cu mama copiilor despre vizitare mi a răspuns ca se poate la program standard ,întrebare următoare ar fi cum
Pot proceda i pot lua de la grădinița sa îmi petrec un Weekend cu ei sau ceva de genul pana la stabilea unui program de către autorități sau nu am dreptul m a amenințat ca nu am voie si îmi pierd dreptul la vizitarea copiilor
Cel mic are un an jumate si al doilea trei ani,cum se aplica programul in situația aceasta ,doresc implicare in educația si creșterea lor,nu ma privește viața ei
Pana de curând O data ,de doua ori pe săptămâna ,ideea e ca mi sa spus ca pana la terminarea divorțului nu mai pot sa i iau ,sa i văd,precizez ca Este intr o noua relație si dorește sa se mute cu tot cu copiii la acel
Individ
Buna seara,sunt in proces de divort cu soția ,avem doi copii minori care in prezent locuiesc împreuna cu mama lor,nu sunt lăsat sa i văd des pe copii,Ce pot face sa i văd mai des
Divort cu minori program vizita