avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Divort cu minori program vizita
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:17, 29 Noiembrie 2017
care este intrebarea dumneavoastra?
Buna seara,sunt in proces de divort cu soția ,avem doi copii minori care in prezent locuiesc împreuna cu mama lor,nu sunt lăsat sa i văd des pe copii,Ce pot face sa i văd mai des
Cat de des ii vedeți?
Pana de curând O data ,de doua ori pe săptămâna ,ideea e ca mi sa spus ca pana la terminarea divorțului nu mai pot sa i iau ,sa i văd,precizez ca Este intr o noua relație si dorește sa se mute cu tot cu copiii la acel
Individ
Ce vârstă au copiii? Nimeni nu vă poate interzice să vă vedeţi copiii, nici acum, nici în viitor, dacă nu aveţi păcate incompatibile cu calitatea de părinte.
Problema este că prerzenţa dvs. deranjează viaţa privată a noului cuplu. Dacă copiii sunt mărişori, ar fi bine să vă întâlniţi cu ei pe teren neutru.

Alte discuții în legătură

Program vizitare copii bercioiu bercioiu Buna ziua! Sunt proaspat divortat, mi s-a stabilit o pensie alimentara in raport cu salariul minim pe economie...vre-o 100 lei... In fapt duc copiilor peste ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face pentru schimbarea practicii judiciare in cazul incredintarii minorilor intre 2 - 10 ani?? KENNSO KENNSO Astept propuneri fata de felul cum sunt judecate aceste spete. Doresc sa ne implicam cu toti in schimbarea acestei stari de fapt, a acestei practici de a ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori edi0220 edi0220 Buna seara, Inca nu am depus actele de divort, urmeaza saptamana care vine. Intre timp copii sunt cu sotia, la tatal ei. Copii sunt minori, am fost activ in ... (vezi toată discuția)