avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate Tanase Elena

Activitate Tanase Elena

Discuție Plângere
Sunt cu soțul meu de 13ani căsătorită avem o casa luată prin credit la banca și o fetița de 5luni ulterior am aflat ca situl meu are o amanta de 4ani a terminat cu ea și l-am pus sa m-a ducă sa stau de vorba cu aceasta ptr a-mi confirma și ea ca nu mai are treaba cu el bineînțeles ca ea m-a evitat deci știa de mine ca sunt soția lui, am luat-o de par și am certați ptr relația ascunsa și răul care ar fi putut sa mi-l provoace in timpul sarcinii și după naștere.dupa o luna de atunci m-am trezit ca sunt chemată la poliție cu cu plângere împotriva mea cum ca am bătut-o și respectiva declarând ca nu a știut ca e însurat ceea ce a mințit eu in situația asta cum m-a pot apăra având in vedere ca ei au avut o relație in timpul căsniciei și ce pot face dacă mai sunt chemată pr viitor deoarece mi sa spus ca sunt suspecta și ca voi fi chemată la audieri precizez ca nu mai am liniște sufleteasca și copilul simte
Răspuns la discuția probleme la locul de munca
as dori sa va contactez ptr a vedea ce se poate face pana nu e prea tarziu sa va sune sotul maine ptr a stabili o intalnire si a vedea ce e de facut dnu Cornel si va multumim
Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns sau un sfat sotul meu lucreaza ca lucrator comercial intr-un supermarket acesta a bagat marfa la raft si ptr a face loc la produsele respective a dat jos altele si le-a pus pe un alt raft acum directorul il preseaza il obliga sa recunoasca , ca a vrut sa fure acele produse ceea ce nu este adevarat mai nou a spus ca daca nu recunoaste ca a vrut sa le ia ii trimete plic acasa cu desfacerea contractului cu litera I. Ce sa faca in situatia aceasta cat sta 8ore la lucru il preseaza si il streseaza in tot timpul de 2zile acelasi lucru plus ca il cheama in birou de 2-3ori pe zi sa recunoasca un lucru ce nu e adevarat
Foarte frumos cu siguranta ve-ti ajuta foarte multe persoane si de data asta am nevoie si eu de ajutorul vostru ptr a sti ce e de facut