Sunt cu soțul meu de 13ani căsătorită avem o casa luată prin credit la banca și o fetița de 5luni ulterior am aflat ca situl meu are o amanta de 4ani a terminat cu ea și l-am pus sa m-a ducă sa stau de vorba cu aceasta ptr a-mi confirma și ea ca nu mai are treaba cu el bineînțeles ca ea m-a evitat deci știa de mine ca sunt soția lui, am luat-o de par și am certați ptr relația ascunsa și răul care ar fi putut sa mi-l provoace in timpul sarcinii și după naștere.dupa o luna de atunci m-am trezit ca sunt chemată la poliție cu cu plângere împotriva mea cum ca am bătut-o și respectiva declarând ca nu a știut ca e însurat ceea ce a mințit eu in situația asta cum m-a pot apăra având in vedere ca ei au avut o relație in timpul căsniciei și ce pot face dacă mai sunt chemată pr viitor deoarece mi sa spus ca sunt suspecta și ca voi fi chemată la audieri precizez ca nu mai am liniște sufleteasca și copilul simte
Legea va da dreptul.sa va apărați prin avocat.
Avocatul va poate fi de mare folos daca stie cum sa procedeze.
Este însă necesar sa ajunga si la dosar ca sa inteleaga exact situatia.
Incredintare minori
alinaio
am fost casatorita 10 ani avem o fetita de 6 ani de un an de zile m am despartit in fapt de sotul meu de fapt am fost batuta si data afara din domiciliu dar nu ... (vezi toată discuția)