am fost casatorita 10 ani avem o fetita de 6 ani de un an de zile m am despartit in fapt de sotul meu de fapt am fost batuta si data afara din domiciliu dar nu mi a permis sa iau si fata am deschis actiune de divort dar a depus si el actiune reconventionala in care cere si el minora ba chiar mai mult ma acuza de infidelitate si de faptul ca nu iau leg cu minora dar de fapt nu imi permita nici sa vb cu ea la tel nici sa o vad. a cerut audierea minorei audiere care sa si facut deja in care fata a zis ca vrea sa stea cu tatal ei,deoarece e manipulata de acesta.ce sanse am sa o castig el are un venit de 3000 lei lunar pe cand eu nu am servici deocamdata
In timpul procesului solicitati dreptul de vizita a minorei un program saptamanal (week-end) si sa o luati la domiciliul D-voastra in vacantele dintre semestre de sarbatori si in vacanta mare..
In ceea ce priveste incredintarea instanta va decide unde minora va avea conditele cele mai bune de crestere armonioasa si educatie. Nu prea aveti sanse,, asta este raspunsul meu imi pare rau,,,:((
Sunt intrutotu deacord cu D-na avocat, angajativa un avocat care sa poata rasturna situatia in favoarea D-voastra.
Nu am pus intrebarea locuinta este dobandita in timpul casatoriei sau este a proprietatea absoluta a sotului?
eu am incercat sa fac tot posibilul sa nu sufere fata dar el isi bate joc de sentimentele ei de fapt nu chiar i face toate poftele daca vrea sa se arunce de la etaj el o lasa orice i cere se executa doar de dragul de a se razbuna ca am indraznit sa ma duc la politie dupa ce ma batut nu a avut grija nici macar o zi de ea inainte cum nu are nici acum si a dus amanta acasa sa l ajute cu fata .conditii materiale am si eu doar ca nu am documente locuiesc la mama mea care are 2 apt in proprietate.nici el nu are o casa a lui locuieste cu mama lui in casa acesteia
mama lui e mobilizata la pat
Am inteles; Pot sa va spun ca daca veti avea un avocat care sa va apere interesele cu profesionalism, sansele sunt de parte D-voastra. O sa aveti nevoie de doi martori care cunosc cat de putin situatia. Luati de la politie o "adeverinta "din care sa rezulte situatia de fapt, ca este un personaj ce dispune de "agresivitate". Aratati ca agresivitatea se poate intoarce si in potriva ficei,,,etc, etc.
Deasemeni aratati ca este fetita si de la o anumita varsta fetitele au nevoie absoluta de mamicele lor. Cautati un avocat daca se poate sa fie de gen (F), ca stie cum sa va apere. Eu va doresc succes,,,Am sa urmaresc cazul D-voastra.