avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum poate fi audiat un minor sub varsta de 10 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum poate fi audiat un minor sub varsta de 10 ani

fetita mea dupa divort a fost incredintata mamei ei,mar interesa cum sa procedez ca instanta sa-mi audieze fata care nu are decat 7 ani .fata mea decate ori ma duc so vad imi cere ca vrea sa stea cu mine ca nu mai vrea sa stea cu maicasa si cu bunici ei ,plange si nu mai stiu ce sa ma fac cu ia imi este frica sa nu se imbolnaveasca ,deja se vede ca este mult prea stresata ,cu mama ei nu pot sa ma inteleg in aceasta privinta fiind o fire prea impulsiva ,daca iar lasa libertatea feti sa poata sa vina mai des la mine acasa poate situatia ar fi alta.chiar ii interzice sa aiba legaturi personale cu rudele din partea mea .va rog daca exista vreo posibilitate sa ma sfatuiti sa stiu ce pot sa fac sam-i castig fetita pe cale legal .
Cel mai recent răspuns: ContSters192905 , utilizator 20:30, 27 Februarie 2011
Faceti o actiune in instanta in care sa solicitati reincredintarea minorei dv. Cel mai bine consultati un avocat specializat in dreptul familiei.
Solicitati judecatorului ca fiica sa fie audiata ,in prezenta celor de la protectia copilului .
Eu sunt in divort,iar minorul are 6ani si va fi audiat,asa a cerut judecatoarea,va trebui sa intentati o cerere in care sa cereti reincredintarea minorei si d-voastra sau avocatul sa ceara judecatorului audierea minorei,dar doar in prezenta unei pers de la autoritatea tutelara si fara prezenta voastra,a parintilor cand este audiata,pt ca o sai fie frica sa spuna ca vrea la d-voastra de frica mamei,de consecinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia minorilor gygygy gygygy in urma divortului fetita noastra de 6 ani a fost incredintata mamei,dar doresc sa introduc actiune pt. a cere incredintarea minorei mie,pt. ca minora nu mai ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor in timpul plecarii mamei in strainatate Giulia33 Giulia33 Am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata prin hotarare de divort definitiva si irevocabila in 2007. De atunci, locuim la mama. Desi nu mi-am dorit ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin custodia ficei mele? Cristina Ruse Cristina Ruse ce sanse am sa obtin custodia ficei mele?? fetita mea are 12 ani si sta cu parinti tatalui, timp de 5 ani nu mau lasat nici macar sa o vad o vedeam pe ascuns ... (vezi toată discuția)