Buna ziua,
Sunt mama si in urma procesului de divort mi-a fost respinsa cererea reconventionala de stabilire a minorului de 7 ani la mine desi: expertiza psihologica recomanda acest lucru, sotul nu detine o locuinta iar locul de unca al acestuia nu este stabil. Intrebarea mea este ce sa fac sa conving instanta la apel ca hotararea nu a fost cea mai benefica minorului?????? mentionez ca divortul s-a produs ca urmare a infidelitatii mele iar avocata sotului a reusit sa-mi denigreze calitatile de mama.
Multumesc!
Divortul s - a produs datorita "infidelitatii" D-voastra? Nu cred ca au fost probe suficiente pentru a se putea stabili acest lucru. Incercati in apel sa rasturnati situatia primei instante, cu aratare ca "interesul superior al minorului este la D-voastra, si solicitati audierea minorului'', Dar nu ati aratat la cine se afla in prezent minorul?
Incredintare minori
alinaio
am fost casatorita 10 ani avem o fetita de 6 ani de un an de zile m am despartit in fapt de sotul meu de fapt am fost batuta si data afara din domiciliu dar nu ... (vezi toată discuția)