avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor

Buna ziua,
Sunt mama si in urma procesului de divort mi-a fost respinsa cererea reconventionala de stabilire a minorului de 7 ani la mine desi: expertiza psihologica recomanda acest lucru, sotul nu detine o locuinta iar locul de unca al acestuia nu este stabil. Intrebarea mea este ce sa fac sa conving instanta la apel ca hotararea nu a fost cea mai benefica minorului?????? mentionez ca divortul s-a produs ca urmare a infidelitatii mele iar avocata sotului a reusit sa-mi denigreze calitatile de mama.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 16:17, 17 Iulie 2013
Divortul s - a produs datorita "infidelitatii" D-voastra? Nu cred ca au fost probe suficiente pentru a se putea stabili acest lucru. Incercati in apel sa rasturnati situatia primei instante, cu aratare ca "interesul superior al minorului este la D-voastra, si solicitati audierea minorului'', Dar nu ati aratat la cine se afla in prezent minorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minori alinaio alinaio am fost casatorita 10 ani avem o fetita de 6 ani de un an de zile m am despartit in fapt de sotul meu de fapt am fost batuta si data afara din domiciliu dar nu ... (vezi toată discuția)
cerere de raport expertiza psihologica judiciara respinsa againstPAS againstPAS Parintele nerezident a solicitat in dosarul de divort dispunerea unei expertize psihologice judiciare a parintilor impreuna cu minorul, dar care a fost ... (vezi toată discuția)
Cererea reconvenţională a soţului pârât, art. 917, alin. 3. ... catinf catinf Cererea reconvenţională a soţului pârât, Art. 917, alin. 3. Am o neclaritate privind perioada în care motivele de divorţ ale soţului pârât s-au ivit, ... (vezi toată discuția)