avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate Marian voi

Activitate Marian voi

Buna ziua...am si eu o intrebare...acum 4 ani (noiembrie 2013) am cumparat o camera de camin transformata in garsoniera adica impartita in doua camere si baie proprie...in cadastru nu imi apare baia doar ca ar fi impartita in doua camere...acum asociatia mi-a facut reclamatie ca am modificari in imobil...in momentul in care am cumparat am gasit la vechiul proprietar o evaluare de la banca din 2010 din care reiese prin poze si documentatie ca baie era deja construita...ce este de facut in insituatia aceasta???? Va multumesc!!!!
Discuție Buna ziua
Buna ziua...am si eu o intrebare...acum 4 ani (noiembrie 2013) am cumparat o camera de camin transformata in garsoniera adica impartita in doua camere si baie proprie...in cadastru nu imi apare baia doar ca ar fi impartita in doua camere...acum asociatia mi-a facut reclamatie ca am modificari in imobil...in momentul in care am cumparat am gasit la vechiul proprietar o evaluare de la banca din 2010 din care reiese prin poze si documentatie ca baie era deja construita...ce este de facut in insituatia aceasta????