Buna ziua...am si eu o intrebare...acum 4 ani (noiembrie 2013) am cumparat o camera de camin transformata in garsoniera adica impartita in doua camere si baie proprie...in cadastru nu imi apare baia doar ca ar fi impartita in doua camere...acum asociatia mi-a facut reclamatie ca am modificari in imobil...in momentul in care am cumparat am gasit la vechiul proprietar o evaluare de la banca din 2010 din care reiese prin poze si documentatie ca baie era deja construita...ce este de facut in insituatia aceasta???? Va multumesc!!!!
Buna ziua...am si eu o intrebare...acum 4 ani (noiembrie 2013) am cumparat o camera de camin transformata in garsoniera adica impartita in doua camere si baie proprie...in cadastru nu imi apare baia doar ca ar fi impartita in doua camere...acum asociatia mi-a facut reclamatie ca am modificari in imobil...in momentul in care am cumparat am gasit la vechiul proprietar o evaluare de la banca din 2010 din care reiese prin poze si documentatie ca baie era deja construita...ce este de facut in insituatia aceasta????