avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua

Buna ziua...am si eu o intrebare...acum 4 ani (noiembrie 2013) am cumparat o camera de camin transformata in garsoniera adica impartita in doua camere si baie proprie...in cadastru nu imi apare baia doar ca ar fi impartita in doua camere...acum asociatia mi-a facut reclamatie ca am modificari in imobil...in momentul in care am cumparat am gasit la vechiul proprietar o evaluare de la banca din 2010 din care reiese prin poze si documentatie ca baie era deja construita...ce este de facut in insituatia aceasta????
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:25, 30 Noiembrie 2017
Deocamdata nu aveti ce face, asteptati sa vedeti ce se intampla.Daca veti fi amendat contestati in instanta amenda.
Daca exista o reclamatie din partea asociatiei de proprietari urmeaza ca sa prezentati reprezentantilor autoritatii care fac verificarea probele care demonstreaza ca interventia de modificare nu va apartine
Ulterior este necesar sa desfasurati demersuri pentru corelare scripte -realitate respectiv sa intocmiti proiect tehnic sa solicitati autorizatie de constructie si certificat de urbanism pe care sa le notati la cadastru si in cartea tehnica a imobilului de locuit in comun
Va faceti griji prea multe.
Ce are asociatia cu casa dvs.? Vorba aia - e lung pamantul, ba e lat...
Cand nu ai ce face, iti cauti de lucru... Eu in locul dvs. nu as intreprinde nimic. Sa vina reprezentantii autoritatiilor sa constate (altii care nu au ce face - dar astia nu vin, sunt aproape sigur, ca mai au si alta treaba.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil cu modificari andamanea andamanea Bună ziua! Vreau sa vând un imobil care a suferit modificări făcute de fostul proprietar, adică într o garsoniera confort 3, a construit o baie și ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun Tigruta76 Tigruta76 Am cumpărat o garsoniera care are Baia și uscătoria la comun pe același nivel mentionez că suntem 7 apartamente .deși am amenajat baia in apartament pe ... (vezi toată discuția)