avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare imobil cu modificari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare imobil cu modificari

Bună ziua! Vreau sa vând un imobil care a suferit modificări făcute de fostul proprietar, adică într o garsoniera confort 3, a construit o baie și bucătărie. Am declarația fostului proprietar, iar cladirea în care este apartamentul nu are asociație de proprietari. Garsoniera este într un fost cămin al unei fabrici, iar în bloc sunt vecini care și au băgat gaze, și au construit bai, bucătărie... Etc. Notarul nu i permite cumpărătorului sa ia acest imobil, dar nici pe mine nu ma sfătuiește ce sa fac. Cumpărătorul vrea garsoniera, iar eu nu știu cum sa rezolv situația. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: andamanea , utilizator 20:22, 13 Octombrie 2017
Initial desfasurati demersuri pentru intrare in legalitate modificari existente
Realizati proiect tehnic,solicitati la serviciul urbanism din primarie autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Incheiati proces verbal receptie finala
Copii ale documentelor mentionate solicitati sa fie notate la ocpi
Dupa ce ocpi va elibereaza extras de carte funciara care contin modificarile precizate de dv,puteti sa demarati procedura de tranzactionare bun imobil prin birou notarial
Mulțumesc pt răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Marian voi Marian voi Buna ziua...am si eu o intrebare...acum 4 ani (noiembrie 2013) am cumparat o camera de camin transformata in garsoniera adica impartita in doua camere si baie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand un ap prin programul prima casa si am probleme (pe care nu stiu cum sa le rezolv) cu cerintele din raportul de evaluare. ContSters254393 ContSters254393 in 2008 am cumparat un ap cu 3 cam la etajul 4/4 ,intr-o stare jalnica... l-am renovat total inclusiv terasa tot pe cheltuiala mea ptr ca nu exista asaociatie ... (vezi toată discuția)