avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spatiu comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spatiu comun

Am cumpărat o garsoniera care are Baia și uscătoria la comun pe același nivel mentionez că suntem 7 apartamente .deși am amenajat baia in apartament pe contract este trecut accesul la spațiul comun cu cota parte.doresc să știu dacă în loc de wc și baie as putea sa amenajez debara .de menționat că mai sunt 4 debarale in posesia unor apartamente iar unul dintre vecini nu îmi permite să îmi amenajez în loc de toaleta dezafectată debara. As dori sa știu unde și cum să mă adresez pt rezolvarea acestei situații
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
Tigruta76, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:34, 15 Decembrie 2017
Puteti executa modificari asupra partii comune condominiu ,numai cu acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari
Schimbarea destinatiei partii comune si operarea de modificari constructive se poate realiza numai cu realizare de proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism proces verbal receptie finala,notata modificarea in cartea tehnica a imobilului si la cadastru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil cu modificari andamanea andamanea Bună ziua! Vreau sa vând un imobil care a suferit modificări făcute de fostul proprietar, adică într o garsoniera confort 3, a construit o baie și ... (vezi toată discuția)
Transformare uscatorie bloc in garsoniera nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As avea nevoie si eu de un sfat la urmatoarea problema cu care ma confrunt: Locuiesc la parterul unui bloc, si am un perete comun al domitorului ... (vezi toată discuția)
Suprafete utile diferite pentru apartamente de acelasi fel andrei_70 andrei_70 Intr-un bloc de 16 locuinte este posibil ca pe un tronson pe care se gasesc apartamente cu 2 camere sa aiba suprafata utila diferita desi apartamentele sunt ... (vezi toată discuția)