avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate OldOne

Activitate OldOne

Răspuns la discuția Divort , Partaj .
Buna ziua ,
De ex :
Eu in ianuarie am primit o garsoniera de la Primarie ANL , in care pana in luna Iulie pana cand am avut nunta am achitat eu chirie , asociatie , varuit.
Dupa in Iulie am avut nunta , unde toate avansurile le-am achitat eu , iar Sotia acum ar vrea toata suma care a depus-o parinti ei in dar la nunta ar vrea inapoi.
Parinti mei aveau card de cumparaturi cu care am cumparat electrocasnice si cu ce bani au mai ramas in casa , am achitat cardul.
Dupa am facut mobila in ap care tot din ce a ramas de la nunta.
Iar problema cea mai grava e ca eu am pe numele meu card de cumparaturi care am cumparat 2 tel , tv , saltea , care eu platesc rata in continuare
Iar dupa am facut un imprumut la banca si am cumparat o masina , abia 1 luna am achitat , dar masina e pe numele ei , ca ea are carnet.
Ea acum a parasit locuinta si a luat masina cu ea .
Voi pierde ANL ? Voi achita eu rata in continuare si ea ramane cu masina ?
Ea cand ne-am casatorit a avut un seat , aia nu se spune ce bunuri are pe numele ei , revin familiei ? Si acea masina vrea sa o vanda , dar banii sa revina la fam ei nu in casa.
Buna ziua , ma poate ajuta cineva cu informatii , In caz de divort ce intra la partaj sau in functie de ce se face ? Sau as putea intra in detalii sa stiu si eu ce si cum ?