avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort , Partaj .
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort , Partaj .

Buna ziua , ma poate ajuta cineva cu informatii , In caz de divort ce intra la partaj sau in functie de ce se face ? Sau as putea intra in detalii sa stiu si eu ce si cum ?
Cel mai recent răspuns: OldOne , utilizator 16:01, 30 Noiembrie 2017
Buna ziua,
In masa partajabila intre TOATE bunurile realizate de cei doi in perioada casatoriei (nu intra bunuri primite donatie sau mostenite) precum si datoriile comune.
Buna ziua ,
De ex :
Eu in ianuarie am primit o garsoniera de la Primarie ANL , in care pana in luna Iulie pana cand am avut nunta am achitat eu chirie , asociatie , varuit.
Dupa in Iulie am avut nunta , unde toate avansurile le-am achitat eu , iar Sotia acum ar vrea toata suma care a depus-o parinti ei in dar la nunta ar vrea inapoi.
Parinti mei aveau card de cumparaturi cu care am cumparat electrocasnice si cu ce bani au mai ramas in casa , am achitat cardul.
Dupa am facut mobila in ap care tot din ce a ramas de la nunta.
Iar problema cea mai grava e ca eu am pe numele meu card de cumparaturi care am cumparat 2 tel , tv , saltea , care eu platesc rata in continuare
Iar dupa am facut un imprumut la banca si am cumparat o masina , abia 1 luna am achitat , dar masina e pe numele ei , ca ea are carnet.
Ea acum a parasit locuinta si a luat masina cu ea .
Voi pierde ANL ? Voi achita eu rata in continuare si ea ramane cu masina ?
Ea cand ne-am casatorit a avut un seat , aia nu se spune ce bunuri are pe numele ei , revin familiei ? Si acea masina vrea sa o vanda , dar banii sa revina la fam ei nu in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort lucymingshu lucymingshu Sunt in proces de divort. Sotul vrea masina dobandita in timpul casatoriei, dar care este pe numele lui, in conditiile in care are o alta masina pentru care a ... (vezi toată discuția)
Partaj autoturism achizitionat prin credit cristineldutu cristineldutu Sotia mea a intentat divortul in iulie 2012, divortul s-a pronuntat in decembrie si este definitiv. Despartirea s-a produs in fapt la sfarsitul lui iunie ... (vezi toată discuția)
Divort Julia24 Julia24 Buna ziua. In cazul unui divort, cum se face partajul? Eu sunt casatorita de un an si jum. Eu doresc sa divortez pentru ca nu mai functioneaza deloc... Avem ... (vezi toată discuția)