Buna ziua, dețin o societate in România din 2008 care se ocupa de importul și distribuția din Italia al unui produs cosmetic pe care deținem contract de exclusivitate de punere pe piața in România. Produsul are traducerea in romană pe ambalaj cu toate Instrucțiunile de utilizare și numele societății mele ca distribuitor exclusiv pe România, executate de către producător.
Ce este de făcut legal, in situația in care o alta societate comercială din România, importa și redistribuie același produs in România, fără acordul producătorului, fără a avea un contract de colaborare cu noi și de asemenea fără traducerea in limba romană a produsului?
Menționez ca pentru acest produs suntem singurii autorizați de către producător pentru distribuirea acestui produs pe Roamania, orice alta societate putând vinde doar prin noi in România acest produs.
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna ziua, in data de 21 aprilie 2016 am nascut primul copil, iar in 29 iulie 2017 am nascut cel de-al doilea copil (dupa 1 an si 3 luni). Pentru primul copil am beneficiat de CCC timp de 1 an si 3 luni apoi pt cel de-al doilea copil a intrat tatal in CCC, din acel moment eu am pierdut toate drepturile pentru primul copil chiar daca am ales 2 ani CCC, m-am intors in campul muncii imediat dupa nasterea celui de-al doilea copil si nu am primit nici stimulent de insertie ca m-am intors inainte cu 9 luni sa implineasca primul copil 2 ani; nu stiu daca este corect si normal sa pierd cele 9 luni ale primului copil orice beneficiu doar ca s-a nascut al doilea si s-a suprapus in cei 2 ani.
In momentul de fata tatal este in CCC si dupa cum am inteles ultima luna in acest caz (din cei 2 ani) revine mamei? Acest lucru inseamna ca tatal pierde 1 luna de CCC, adica primeste 23 luni din 24. In cazul in care tatal se intoarce mai repede la lucru, pentru stimulentul de insertie, cu cat timp trebuie sa se intoarca mai repede si in acest caz eu mai beneficiez de acea ultima luna sau nu?
Va multumesc anticipat!
Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie 2017, iar incepand cu Noiembrie 2017 sunt angajata cu 8 ore. Imi puteți spune va rog care ar fi calculul pt indemnizație si daca pot beneficia de ea, in cazul in care in 2017 din Aprilie pana in Noiembrie nu am lucrat, urmând sa nasc in 2018.