avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Cojocariu Sîrghe Iulian

Activitate Cojocariu Sîrghe Iulian

Răspuns la discuția Plata salariului
Nu ne-a oferit compania de lucru.. Lucrez pe delegatie.. La 3 saptamani mergem un weekend acasa si s-a intamplat in mai multe randuri sa fim chemati inapoi abia dupa o saptamana-doua

Cornel Vasile a scris:

De ce nu ati lucrat in anumite zile ? Cum figurati in pontaj in acele zile ?

Buna ziua! Numele meu este Iulian si am o nelamurire privind plata salariului..
Sa spunem ca salariul net este de 2500lei insa am primit pret de mai multe luni o suma semnificativ mai mica datorita faptului ca nu am lucrat anumite zile (din vina angajatorului)
Intrebarea mea este: este permis acest lucru? Daca nu, cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera banii?
Multumesc anticipat!
Bună ziua! Mă adresez cu o problemă de întelegere în privința suspendării permisului de conducere pe o perioada de 90 zile datorită consumului de alcool la volan.. Sunt începător (am permisul de conducere din septembrie 2017) iar aseară (30 noiembrie 2017) mi-a fost suspendat pe o perioada de 90 zile fara drept de conducere pentru consum de alcool (0.39ml) și o amendă de 1300 lei (650 in termen de 2 zile lucratoare).. Întrebarea mea este (și vă rog să răspundeți strict pe subiect) pot să-mi recuperez permisul in 60 zile fara plata amenzii (ce se poate intampla daca nu platesc amenda? Sunt somer si nu imi permit sa achit aceasta amenda)? Si daca da, cand trebuie sa merg sa sustin acel examen de 13/15?