avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariului

Buna ziua! Numele meu este Iulian si am o nelamurire privind plata salariului..
Sa spunem ca salariul net este de 2500lei insa am primit pret de mai multe luni o suma semnificativ mai mica datorita faptului ca nu am lucrat anumite zile (din vina angajatorului)
Intrebarea mea este: este permis acest lucru? Daca nu, cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera banii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cojocariu Sîrghe Iulian , utilizator 08:23, 11 Noiembrie 2019
De ce nu ati lucrat in anumite zile ? Cum figurati in pontaj in acele zile ?
Nu ne-a oferit compania de lucru.. Lucrez pe delegatie.. La 3 saptamani mergem un weekend acasa si s-a intamplat in mai multe randuri sa fim chemati inapoi abia dupa o saptamana-doua

Cornel Vasile a scris:

De ce nu ati lucrat in anumite zile ? Cum figurati in pontaj in acele zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului Anna Elena26 Anna Elena26 Buna ziua...lucrez de 3 luni la un bar.sunt platita cu minima pe economie..salariul il primesc la sfarsit de saptamana datorita unor probleme ale ... (vezi toată discuția)
Zilele de weekend sunt platite sau nu? necro30lc necro30lc buna ziua..as dori sa va cer sfatul intr-o anumita problema.lucrez in cadrul unei politii locale dintr-un oras din Romania..si conform planificarii mi s-a ... (vezi toată discuția)
Deplasari de personal si fisa de pontaj AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cum ar trebuie intocmita corect o fisa de pontaj pentru salariatii care sunt trimisi in deplasari (in afara locului de ... (vezi toată discuția)