Ok. Ca sa clarific:
Am fost prima data la reprezentanta si mi-au spus ca nu au loc in ziua respectiva si au abia peste 2 zile. S-a uitat un pic persoana cu care am vorbit si mi-a zis asa la prima vedere capota schimbata portbagaj schimbat. Si mi-am facut programarea peste 2 zile.
La verificarea de peste 2 zile (care a durat 3 ore si a costat 600 de lei) aceeasi persoana mi-a zis ca nu e nimic grav.. ca au fost revopsite bara fata aripa dreapta portiera dreapta si "ce ti-am zis eu acu 2 zile" atunci la prima vedere - fix asa mi-a zis. Si apoi l-am intrebat daca capota (sau portbagajul) a fost schimbata si mi-a zis ca nu. L-am intrebat daca a fost lovita si a zis ca nu.
Si pe foaia cu rezultatul nu mi-au scris nimic nici despre elementele revopsite macar.
Cei de la carsontheweb iti dau 3 zile ca sa o verifici sa fie ca in listing. Ce mi-au zis cand le-am zis ca ii dau in judecata:
In case of dispute, please kindly consider to act according to the Article 16.10 of our Terms & Conditions:
16.10 These Terms and Conditions and any COTW Sale are governed by, and construed in accordance with Belgian law, without reference to the conflict of law rules.
The applicability of the United Nations Convention on Contracts for the International Sale of Goods (CISG) and its protocols is excluded.
The courts of Leuven, Belgium shall have exclusive jurisdiction to settle any and all disputes which may arise out of or in connection with these Terms and Conditions and/or any COTW Sale.
Diagnoza este in regula... problemele sunt la caroserie... se vede ca au fost inlocuite capota si portbagajul... sunt urme de accidente. Capota nu se inchide din prima... trebuie usor impinsa. Au fost revopsite mai multe elemente.. bara fata bara spate aripa dreapta portiera dreapta.. astea mi s-au zis si la reprezentanta.. iar capota si portbagajul inlocuite (se cam vede cu ochiul liber) asta mi-a zis prima data "la prima vedere" un om de la reprezentanta ca apoi dupa ce m-au programat peste 2 zile sa-mi spuna ca nu au fost inlocuite.
Am cumparat recent o masina de pe siteul de licitatii carsontheweb.com (cu sediul in Belgia) si dupa ce a ajuns am tot verificat-o si se vad niste "urme" de ceva accident, posibil chiar grav.
Am fost si la reprezentanta dar cei de acolo imi ascund... nu vor sa-mi zica adevarul cred.