avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina cumparata din afara cu probleme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina cumparata din afara cu probleme

Buna ziua,

Am cumparat recent o masina de pe siteul de licitatii carsontheweb.com (cu sediul in Belgia) si dupa ce a ajuns am tot verificat-o si se vad niste "urme" de ceva accident, posibil chiar grav.

Am fost si la reprezentanta dar cei de acolo imi ascund... nu vor sa-mi zica adevarul cred.

As vrea sa-i dau in judecata.. ce parere aveti?

Multumesc
Marc!
Cel mai recent răspuns: Danielciprian77 , utilizator 15:43, 23 Martie 2019
Mergeti intr-un service autorizat si solicitati o diagnoza.
Ce fel de "urme" ati vazut?
Nu va hazardati la demersuri in justitie fara sa detineti probe temeinice si concrete,riscati sa suportati cheltuieli substantiale
Aveti libertatea sa executati verificare tehnica la orice service autorizat
Pentru siguranta dv,apelati la serviciile unui expert tehnic autorizat care va poate elibera inclusiv raport de verificare tehnica vehicul,care daca va este favorabil il puteti utiliza drept proba in instanta
Diagnoza este in regula... problemele sunt la caroserie... se vede ca au fost inlocuite capota si portbagajul... sunt urme de accidente. Capota nu se inchide din prima... trebuie usor impinsa. Au fost revopsite mai multe elemente.. bara fata bara spate aripa dreapta portiera dreapta.. astea mi s-au zis si la reprezentanta.. iar capota si portbagajul inlocuite (se cam vede cu ochiul liber) asta mi-a zis prima data "la prima vedere" un om de la reprezentanta ca apoi dupa ce m-au programat peste 2 zile sa-mi spuna ca nu au fost inlocuite.
Ati achizitionat de pe un site de licitatii o masina SH si nu una noua. Doar nu v-ati asteptat ca pe site vor posta istoricul accidentelor sau al reparatiilor!
Ce caracteristici erau prezentate pe site, km, motorizare, etc.?
Pe site scrie ca nu a fost accidentata... si scrie si un istoric al reparatiilor... dar pana probabil la momentul accidentului.

Alte discuții în legătură

Cum pot da in judecata o firma din argentina? si la cine sa apelez sa ma ajute daca am un caz impotriva lor cristiandrei cristiandrei Salut De curand m-am inscris pe un site din Argentina, care are birouri si prin Olanda. Site-ul aduna la un loc graficieni care in functie de proiectul ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca urgent ion predescu ion predescu Are cineva o traducere a contractului individual de munca in engleza sau stie cineva unde as putea gasi o asemenea varianta? Multumesc (vezi toată discuția)
Non circumvention and non disclsure working agreement MARIKO9 MARIKO9 Am un contract intitulat NON CIRCUMVENTION AND NON DISCLSURE WORKING AGREEMENT, as vrea sa stiu care e echivalentul in legislatia romaneasca si ce presupune un ... (vezi toată discuția)