avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate vioricaber

Activitate vioricaber

Institutie publica(primarie) salariati 58 din care 35 asistenti personali cu bani dati de la stat plateste fond de handicap?
mi se pare aberant ca un mort sa figureze pe contractul de arenda sa se plateasca impozit pentru un mort sa apara pe listele de plata ,dar ei o tin una si buna ca este valabil contractul ca nu am depus in termen notificarea,nu stiu si la APIA cum de se poate asa ceva

in legatura cu un contract de arenda-mama a avut contrcat de arenda incheiat cu o firma [e 10 ani -2027 expira.Mama a murit si noi suntem cinci frati dar nu am cunoscut prevederile codului civil si nu ne-m incadrat in cele 60 zile de la deces sa facem notificare ca nu mai vrem sa continuam relatia contractuala si ne-am trezit cu un refuz categoric de a ne lua pamantul noi nu mai vrem sa continuam relatia contractuala si am facut o cerere in numele la toti cinci fratii ca am vrea sa il luam,incepand cu anul agricol urmator, nemultumiti de plata drepturilr de arenda atat ca suma dar si ca tremen plata, avem vreo sansa sa intram in posesia lui,nu detinem certificate de mostenitor nu am dezbatut mostenirea.