Buna ziua! Cu permisiunea d-voastra , v-as solicita un nr. de tel.al unui avocat, care mi-ar putea da niste detalii referitor la infierea unui"copil" major!Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Prin amabilitatea dumneavoastra as dori sa aflu, daca ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor PREVAZUT. LA ART. 83 din Legea Pensiilor se va acorda si daca da, incepand cu ce data?
Va multumesc anticipat!
Buna seara! Tatal meu s-a nascut la data de 31,07,1923, in localit. MINTIU, jud. BISTRITA-NASAUD si a decedat la data de 26,09,1996.In noiembrie 2017 a decedat si mama .Doresc sa deschid succesiunea pt. amandoi,dar pt. tata nu detin CNP-UL.Va rog insistent daca aveti posibilitatea sa ma ajutati sau sa ma indrumati, catre ce Institutie a Statului Roman trebuie sa ma adresez pentru a obtine acest cod numeric personal, de care am inteles ca am neaparata nevoie la dezbaterea succesiunii.Din ceea ce-am mai citit pe internet CNP-ul in Romania a fost introdus in anul 1978, in baza Decretului Consiliului de Stat nr. 59 din 02,03,1978.Va multumesc anticipat pentru sprijin.
Ce trebuie sa fac, cum pot dovedi nevinovatia mea si daca se va tine cont de documentele si argumentele mele?Banuiesc ca termenul de contestatie este de 3o de zile!DEOCAMNATA NU SUNT IN POSESIA DECIZIEI, mi s-a comunicat telefonic acest lucru.In cazul in care decizia ramane definitiva, mi se va retine lunar din salariu cat la suta?Ce ma sfatuiti? Sa semnez primirea deciziei, sau sa semnez cu mentiunea ca voi face contestatie?VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Buna seara!Cu tot respectul v-as ruga sa-mi spuneti cand trebuie sa depunem actele pentru succesiune, in conditiile in care tata a decedat in 1996 si mama in nov.2017 ?Precizez ca am fost 3 frati(2 fete si un baiat).Fratele a decedat in anul1994 ,el a avut o singura fata care traieste de cativa ani in Italia.La depunerea actelor in vederea succesiunii este obligatorie si prezenta ei?Masa succesorala urmeaza sa fie impartita in mod egal la 3?( 2 surori in viata si nepoata).Va multumesc anticipat!