avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum obtin CNP-ul tatalui meu, decedat 31,07,1996
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum obtin CNP-ul tatalui meu, decedat 31,07,1996

Buna seara! Tatal meu s-a nascut la data de 31,07,1923, in localit. MINTIU, jud. BISTRITA-NASAUD si a decedat la data de 26,09,1996.In noiembrie 2017 a decedat si mama .Doresc sa deschid succesiunea pt. amandoi,dar pt. tata nu detin CNP-UL.Va rog insistent daca aveti posibilitatea sa ma ajutati sau sa ma indrumati, catre ce Institutie a Statului Roman trebuie sa ma adresez pentru a obtine acest cod numeric personal, de care am inteles ca am neaparata nevoie la dezbaterea succesiunii.Din ceea ce-am mai citit pe internet CNP-ul in Romania a fost introdus in anul 1978, in baza Decretului Consiliului de Stat nr. 59 din 02,03,1978.Va multumesc anticipat pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: jenna , utilizator 19:17, 25 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apare trecut pe certificatul de deces.
Buna seara! Imi cer scuze, dar nu este trecut.

george-neagu a scris:

Apare trecut pe certificatul de deces.

Buna seara! Imi cer scuze, dar nu este trecut!
Va adresati cu o solicitare in acest sens la Directia Generala de Evidenta a Persoanelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp paul 1 paul 1 CNP-ul este relativ recent, introdus, pe ascuns, pe vremea lui Ceaușescu. De ce nu se mai emit, astazi, documente de identitate fără CNP? Suntem ființe ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare proces verba auto respinsa - cum predau permisul hordymulberry hordymulberry Am contestat proces-verbal auto. Mi s-a sa aduc completari pe cine inteleg sa aduc in judecata. Am dus completarile si mi s-a respins cererea. nu am trecut ... (vezi toată discuția)
Decret de exprop. nr.95/1978 Maarria35 Maarria35 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu acest Decret?Va multumesc. (vezi toată discuția)