Buna ziua,
O societate comerciala care vrea sa se lichideze voluntar ce face cu arhiva ( este vorba de ~ 50 dosare salariati, dosare contabilitate, etc). Administratorul vrea sa o pastreze acasa, a intrebat la o societate de arhivare si nu isi permite sa plateasca pretul respective.
Buna ziua,
Se doreste vanzarea cladirii in care firma isi are sediul social catre o persoana fizica si apoi se face contract de inchiriere pentru o camera pentru a se folosi ca sediu social, birou firma.
Intrebarea mea este: trebuie facute demersurile pentru schimbarea certificatului de inregistrare la ORC, ce declaratii se fac la anaf ?
Buna ziua,
Am patit acelasi lucru la bilantul de la 30.06.2015, l-am depus iar saptamana trecuta, correct si am primit mesajul " depus fara erori". Cred ca fiind din cursul anului nu este foarte grava greseala, programul nu are cheie de control pentru pasiv=active.
Prescrierea spe poate face dupa 3 ani de la scadenta facturilor, in cazul fact.de furnizori daca acestia nu v-au cerut confirmari de solduri sau plata facturilor puteti sa-i prescrieti printr-o decizie a administratorului, dar in cazul clientilor trebuie sa aveti trimise somatii de plata si confirmari de solduri ( la clienti procedura este mai greoaie-dupa mine-pentru prescriere).