avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Nichita Lacramioara

Activitate Nichita Lacramioara

Buna ziua!
Am poprire pe conturi..., creditoarea nu mai există (firma a fost dizolvata), a fost și radiată din Registrul comerțului, iar executorul judecătoresc nu-mi răspunde la cererea mea scrisă, de a-mi ridica poprirea;
Ce mă sfătuiți să fac?
Va multumesc frumos!
Buna ziua!
Am dat declaratie, dar nu am dat indicii ptr ca societatea nu prea a avut activitate in ultima perioada cat am fost eu administrator, iar eu in declaratie am dat un singur indiciu: ca ar putea stii mai multe o alta persoana care a fost actionar pe o perioada mai mare in firma!
Dar daca prejudiciul adus a fost in perioada cand eu nu am fost administrator ( adica in perioada 2011-2015), atunci eu sunt afectata? Tinand cont ca inainte de a prelua eu functia de administrator, aceasta firma a mai avut vreo 3 administratori?
Buna ziua! Am fost administrator in perioada 2015-2016, la o firma care a activat in perioada 2011-2016, iar aceasta firma a intrat in insolventa atunci cand mi s-au si luat drepturile de administrator! Acum o luna am fost chemata la politie sa dau o declaratie in calitate de martor, intr-un dosar penal, deoarece firma a prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 124.000 lei! Prejudiciul adus bugetului de stat s-a facut in toti anii cat a activat societatea (2011-2016), iar eu am fost administrator doar din mai 2015-mai 2016! Intrebarea mea este: ce poate sa mi se intample acum dupa ce se termina cercetarea? Sau mai bine spus, poate sa mi se intample ceva?
Va multumesc frumos, mesajul dumneavoastra imi este de mare ajutor! Toate cele bune!
Am nevoie de un model de contestatie la Parchet pentru o contraexpertiza grafica si tehnica a unui document! Poate sa ma ajute cineva?
Va multumesc frumos! Dar laboratoarele pe care le-ati mentionat dstra sunt interjudetene, adica inferioare Institutului National de Expertize Criminalistica...! Eu am o plangere penala cu dosar pe rol, ptr ca mi s-a falsificat semnatura, iar azi mi s-a adus la cunostinta rezultatul de la Institutul National de Expertiza Criminalistica Bucuresti ca de fapt semnatura nu este falsificata (adica semnatura este a mea)! Pot sa cer contraexpertiza grafica la Parchet si sa mentionez ca vreau sa se faca la aceste laboratoare interjudetene (la toate)?
Buna ziua!
Am rugamintea sa-mi spuneti daca exista o cale de contraexpertiza la nivel national in afara de Institutul National de Expertiza Criminalistica Bucuresti, in vederea unei exepertize grafice a unei semnaturi?
Răspuns la discuția Proceduri dupa divort
Multumesc frumos!
Buna seara!
Prietena mea, cetatean roman, mutata in Spania de 11 ani impreuna cu sotul ei, au divortat acum, iar ea nu stie ce sa faca mai departe ca sa-si recapete numele de domnisoara?
Trebuie sa vina in Romania, banuim, dar ce trebuie sa faca?