avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proceduri dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proceduri dupa divort

Buna seara!
Prietena mea, cetatean roman, mutata in Spania de 11 ani impreuna cu sotul ei, au divortat acum, iar ea nu stie ce sa faca mai departe ca sa-si recapete numele de domnisoara?
Trebuie sa vina in Romania, banuim, dar ce trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: Nichita Lacramioara , utilizator 20:28, 22 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Trebuie sa vina in Romania, sa solicite recunoasterea sentintei pronuntate in Spania si dupa aceia sa-si schimbe numele pe C.I. daca prin sentinta s-a dispus acest lucru.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul pronuntat in spania ana0006 ana0006 Asi avea o intrabare pentru dumneavoastra: am divortat in Spania si asi vrea sa stiu ce trebue sa fac pentru a inregistra sentinta in Romania. Precizez ca avem ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele purtat anterior casatoriei dupa divort in spania eagle_free eagle_free Buna ziua Un cuplu de cetateni romani au divortat in spania unde s-a pronuntat si sentinta de divort, insa prin sentinta nu s-a dispus si revenirea fostei ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort din spania steluta1977 steluta1977 Buna ziua, vas ruga sa imi spuneti si mie daca sentinta de divort din spania tradusa, legalizata si cu apostilla de la haga este valabila in tara, in principiu ... (vezi toată discuția)