avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate ALEXANDRA`

Activitate ALEXANDRA`

Discuție reclamatie csa
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva sa compun o reclamatie la CSA? acum o luna de zile am fost implicata intr-un accident rutier in care am fost partea vatamata. Soferul vinovat mi-a dat asigurarea(avea asigurare la Carpatica), au venit cei de la Asigurari au facut constatarea, nu ne-au dat nota de constatare decat dupa ce am intervenit cu cineva care a mai lucrat in asigurari si ne-a spus ca erau obligati sa-ti dea acea hartie pe loc. Cei de la service au comandat piesele, s-au apucat de masina dar au mai constatat ca mai sunt si alte piese care trebuiesc inlocuite. Au completat un proces verbal suplimentar si l-au trimis catre cei de la Asigurari"(nu am primit raspuns nici la primul proces verbal de constatare- dupa o luna de zile). Luni a fost sotul meu la service, iar cei de acolo i-au spus ca au venit cei de la asigurari impreuna cu cel care ne-a lovit si ca au comparat cele doua masini pentru ca spun ei "au dubii" in privinta accidentului. Concluzia Inspectorului de la Asigurari a fost: " Luati-va masina de la service si reparati-o pe banii dumneavoastra pentru ca nu cred ca vi se aproba dosarul. Tot ce puteti face este sa dati in judecata firma de asigurari".
va rog sa imi spuneti cum sa procedez in continuare.
Multumesc,