avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate Maya.dumi

Activitate Maya.dumi

Este trecut intr.un contract pt locuinta sociala cu parintii lui. Daca el cumpara o locuinta pe numele lui parintii pierd dreptul la acel apartament. Liliana Gradinaru a scris:

Doamna, actul pe care il vreti incheiat e simulat inteleg, in realitate e imobil comun, aveti grija ce incalcati si care sunt costurile eventuale, riscurile viitoare etc. Vad ca nu doriti sa imi spuneti de ce anume nu se poate sa fie trecut si pe numele sotului, in functie de situatie efectele pot fi diferite.

Multumesc !! Unde se poate incheia acest act ? La un notar ? DAN POPESCU a scris:

Puteti modifica regimul matrimonial pe cale conventionala sau judiciara.

Multumesc mult !!
Raluca Balan a scris:

Păi are fetiță dvs de 2 ani niste mii de euro, ca să cumpere un imobil? :)
Puteti cumpara dvs singura, daca încheiati înainte o convenție matrimonială de separație de bunuri, urmând ca imobilul achiziționat să fie al dvs propriu.

Sotul meu nu poate avea imobil pe numele lui pt ca este intr.un contract care impune lucrul asta

Doamna, care este problema cu imobilul pe numele sotului?

Buna ziua ! Eu si sotul meu construim un duplex cu fratele sotului meu . toate actele sunt facute pe numele cumnatului meu , iar noi dorim dezmembrarea casei si a terenului iar jumatate sa fie vanduta catre fetita noastra care are 2 ani . am inteles ca este cam dificil , dar daca as cumpara eu este obligatoriu sa fie si sotul meu inclus ? El nu poate avea nimic pe numele lui si nu stim cum sa procedam .