avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Nickolas64

Activitate Nickolas64

In primul rand vreau sa va multumesc, Este situatia descrisa la pct trei. .
In al doilea rand eu am fost intervenient in favoarea paratei, in calitate de angajat al acesteia si emitent al unui referat cu o propunere de sanctionare. Am fost rugat sa intervin de catre societate dar nu prin instanta.
In calitatea mea de angajat intervenient am adus doar argumente suplimentare, ca probatoriu, dar nu cred puteam avea calitate procesuala distincta fiind o actiune accesorie celei principale.
In acest caz as putea sa ma indrept impotriva angajatorului sa recuperez cheltuielile cauzate exclusiv din cupa lui ?
In calitate de emitent al unui referat cu propunere de sancționare, am fost rugat de întreprindere in calitate de angajat, sa fac o intervenție accesorie in favoarea acesteia la contestarea unei decizii de sancționare !
Am fost obligat la plata a jumătate din cheltuielile de judecată, cu toate ca pe cale separată eu nu aveam calitate procesuala.
Consider ca intervenția accesorie este doar o proba in plus și nu parte in proces, iar cheltuielile trebuie suportate de către pârât, in favoarea căruia am fost solicitat, in calitate de angajat sa intervin !
In ce termen de la Notificare trebuie sa achit sumele și cum pot sa le recuperez de la angajator ??
Va mulțumesc mult !
PS Menționez ca Hotărârea este in apel, definitivă și executorie !