avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate oleaolga1

Activitate oleaolga1

insist ca e leziune
leziune
Cum se numeste termenul cand se vinde pe valoare mai putin de jumatate?
Răspuns la discuția Recurs intervenient fortat
Buna ziua
Ma numesc Mihart Olguta Ersilia,am terminat facultatea de Drept in februarie 2018, caut o colaborare pe langa un avocat sau notar sa il ajut cu un sfat sau in orice fel.Va multumesc pentru un raspuns, oricare ar fi acesta telefon 0733-588-212 sau 0732-788-004
Buna ziua
Ma numesc Mihart Olguta Ersilia,am terminat facultatea de Drept in februarie 2018, caut o colaborare pe langa un avocat sau notar sa il ajut cu un sfat sau in orice fel.Va multumesc pentru un raspuns, oricare ar fi acesta telefon 0732-788-004 sau 0733-588-212
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult
O batrana cu o fiica plecata in alt judet sau in strainatate incheie un contract de intretinere cu o familie. Batrana moare si familia intra in posesia casei, Intrebare - fiica, ca mostenitor rezervatar poate contesta contractul de intretinere,, daca casa era singurul bun?
multumesc
Da am acceptat, tatal meu ea creditorul, s-a facut actiune pauliana ca debitorul inainte de a muri a vandut ieftin fiului, iar in acest proces a fosto actiune de constatare a calitatii de mostenitor a fiilor si a sotiei, actiunea in constatare am pierdut- o. Imi cer scuze va mai deranjez mai am un alt caz am castigat partial un proces (un capat de cerere) si cel care a pierdut nu a executat lucrarea ce trebuia sa o faca (sa refaca un chipeng de beci), au trecut 6 luni ce se poate face? multumesc frumos
Buna ziua
Am si eu o intrebare dupa decesul tatalui meu a ramas un titlu executoriu, debitorul a murit si el si a trebuit facut un proces in constatarea calitatii de mostenitor a copiilor si sotiei debitorului.Procesul; in constatare a fost pierdut si acum vor sa ma oblige si pe mine intervenient sa platesc. In situatia asta pot face recurs in nume propriu?