Buna ziua
Ma numesc Mihart Olguta Ersilia,am terminat facultatea de Drept in februarie 2018, caut o colaborare pe langa un avocat sau notar sa il ajut cu un sfat sau in orice fel.Va multumesc pentru un raspuns, oricare ar fi acesta telefon 0733-588-212 sau 0732-788-004
Buna ziua
Ma numesc Mihart Olguta Ersilia,am terminat facultatea de Drept in februarie 2018, caut o colaborare pe langa un avocat sau notar sa il ajut cu un sfat sau in orice fel.Va multumesc pentru un raspuns, oricare ar fi acesta telefon 0732-788-004 sau 0733-588-212
O batrana cu o fiica plecata in alt judet sau in strainatate incheie un contract de intretinere cu o familie. Batrana moare si familia intra in posesia casei, Intrebare - fiica, ca mostenitor rezervatar poate contesta contractul de intretinere,, daca casa era singurul bun?
Da am acceptat, tatal meu ea creditorul, s-a facut actiune pauliana ca debitorul inainte de a muri a vandut ieftin fiului, iar in acest proces a fosto actiune de constatare a calitatii de mostenitor a fiilor si a sotiei, actiunea in constatare am pierdut- o. Imi cer scuze va mai deranjez mai am un alt caz am castigat partial un proces (un capat de cerere) si cel care a pierdut nu a executat lucrarea ce trebuia sa o faca (sa refaca un chipeng de beci), au trecut 6 luni ce se poate face? multumesc frumos
Buna ziua
Am si eu o intrebare dupa decesul tatalui meu a ramas un titlu executoriu, debitorul a murit si el si a trebuit facut un proces in constatarea calitatii de mostenitor a copiilor si sotiei debitorului.Procesul; in constatare a fost pierdut si acum vor sa ma oblige si pe mine intervenient sa platesc. In situatia asta pot face recurs in nume propriu?