avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs intervenient fortat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs intervenient fortat

Buna ziua
Am si eu o intrebare dupa decesul tatalui meu a ramas un titlu executoriu, debitorul a murit si el si a trebuit facut un proces in constatarea calitatii de mostenitor a copiilor si sotiei debitorului.Procesul; in constatare a fost pierdut si acum vor sa ma oblige si pe mine intervenient sa platesc. In situatia asta pot face recurs in nume propriu?
Cel mai recent răspuns: oleaolga1 , utilizator 12:25, 10 Decembrie 2020
Nu am inteles cine a fost debitorul?... tatal Dvs?... ati acceptat cumva succesiunea acestuia?...
Nu am inteles cine a fost debitorul?... tatal Dvs?... ati acceptat cumva succesiunea acestuia?...
In cazul in care sunteti in situatia unei interventii fortate, asa cum ati scris in titlu sau in cazul unei interventii voluntare principale, puteti face recurs in nume propriu.
Da am acceptat, tatal meu ea creditorul, s-a facut actiune pauliana ca debitorul inainte de a muri a vandut ieftin fiului, iar in acest proces a fosto actiune de constatare a calitatii de mostenitor a fiilor si a sotiei, actiunea in constatare am pierdut- o. Imi cer scuze va mai deranjez mai am un alt caz am castigat partial un proces (un capat de cerere) si cel care a pierdut nu a executat lucrarea ce trebuia sa o faca (sa refaca un chipeng de beci), au trecut 6 luni ce se poate face? multumesc frumos
multumesc

Alte discuții în legătură

Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)
Va intreb respectuos daca eu trebuie sa platesc urmasilor decedatului ( copiilor decedatului ) suma de bani pe care eram obligat s-o platesc celui decedat prin sentinta sus-mentionata? neculai80 neculai80 Domnule/Doamna Avocat. Ma numesc Neculai, am 80 ani. Am o sentinta judecatoreasca definitia si irevocabila (ramasa definitiva si irevocabilain urma judecarii ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ContSters238389 ContSters238389 As avea o intrebare. Am pierdut un proces in in constatarea calitatii de mostenitor intrucit s-a admis o exceptie invocata de niste intervenienti in interes ... (vezi toată discuția)