avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie in anulare

As avea o intrebare. Am pierdut un proces in in constatarea calitatii de mostenitor intrucit s-a admis o exceptie invocata de niste intervenienti in interes propriu carora prin aceiasi hotarire li s-a respins cererea de interventie deoarece nu avea calitate procesuala nu erau rude si nici mostenitori). Cererea de interventie in interes propriu nu a fost timbrata nici macar in recurs.
Am invocat aceste de mai multe ori in instanta de fond si in recurs insa nu s-a luat in considerare acest lucru si am pierdut si recursul. Mai trebuie sa le platesc si cheltuieli de judecata intervenientilor.
Ar mai fi posibil sa mai deschid o actiune de contestatie in anulare? Ar fi un motiv netimbrarea cererii de interventie? As avea o sansa sa cistig procesul? I-mi puteti da un sfat? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters238389 , utilizator 20:35, 13 Decembrie 2013
Cat timp a trecut de la pronuntarea deciziei irevocabile?
Au trecut vreo 6 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participarea intervenientilor in interes propriu la proces fara ca cererea sa fie timbrata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti intr-o problema. Am avut un proces constatarea calitatii de mostenitor in care niste persoane terte (nici rude nici ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie ContSters238389 ContSters238389 Am avut un proces \\"stabilirea calitatii de mostenitor\\" in care au intervenit niste cumparatori care au cumparat mostenirea ce mi se cuvenea cu acte false. ... (vezi toată discuția)
Constatarea calitatii de mostenitor ContSters238389 ContSters238389 Am deschis o actiune in instanta \\"constatarea calitatii de mostenitor\\" dupa unchiul meu in concurs cu soti lui decedata si mostenitorii ei. Intrucit toata ... (vezi toată discuția)