sorin.damian a scris:
Singura scapare pentru d-voastra este ANAF si Politie. Nu ezitati.
O sa o pedepseasca Dumnezeu pe aceasta lepra .....nu am putut sa mergem mai departe cu toate ca aveam atatea dovezi si puteam sa ne facem dreptate ..dar din pacate a scapat de lege pt ca sotu trebuia sa vina inapoi la munca in Anglia.....am trecut printr um calvar deja aceste 4 zile si ne am dat peste cap de atata suparare ,disperare, oboseala....am fost multumiti ca am reusot sa scoatem tot ce era acolo mai putin lucrurile furate de lepra asta ...daca as sta sa va povestesc tot ce sa intamplat ar trebuii sa scriu un roman....a furat bonurile de la tot ce aveam in casa cu tot cu garantii la ele ...parfumuri scumpe mai exact 7 si o pereche de cercei de aur de 5 grame......acestea se estimeaza la o valoare de 4000 ron ....aveam si un ceas de care tare imi era frica ca nu il mai gasesc dar am avut noroc ca il vazuse vecina cu care intrase sa o aiba martor cca cica ea nu fura nimik....pute am sa castigam dar asta ar fi durat foarte mult si nu puteam sta in tara ...asta e oameni buni aveti grija sa nu treceti prin ce am trecut noi...Dumnezeu are grija de toata lumea....