avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate Simona Pocol

Activitate Simona Pocol

Am divortat in anul 2016 ,de tatal copiilor, aveam un copil de 2 ani si eram insarcinata in 6 luni cu un alt copil .Sentinta s-a dat cand eram inca gravida cu cel de al2-lea copil(tatăl comun , ambilor copiii, recunoscuti de catre acesta).Am omis ca in procesul de divort sa cer stabilirea unui program de vizita pt copii,motivul divortului a fost adulter si agresiuni fizice din partea fostului sot.Sunt determinata sa cer un progr de vizita , deoarece vine seara sa vada copiii cand acestia dorm , daca nu deschid usa face scandal si ma amenință cu diferite lucruri ,chiar si moartea.Daca ii dau copilu cel mare -3ani , imi spune ca-l ia pt 2 ore dar sta 5-6 h in care nu-mi raspunde la telefon .....copilul cel mic avand 10 luni .Cum sa obtin un program de vizita stabilit de autoritati pe care sa fim nevoiti sa-l respecam fara interpretari si care ar fi calea cea mai ușoară (doar prin instanță, refuza sa-l stabilim de comun acord la notar)Mulțumesc mult! Si din punctul dvs de vedere ce drepturi ar avea sau cum s-ar stabili programul (zilnic,saptamanal?)