avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate Ilenuca Mare

Activitate Ilenuca Mare

Buna seara,
In 2016 am intrat in CCC (optiune de 2 ani), in 5 martie 2018 am renuntat la CCC, m.am intors la serviciu, dar am intrat direct in concediu prenatal (practic nu am lucrat nici o zi). Inainte de CCC venitul meu era reprezentat de salariu conform CIM+venituri PFI; odata cu CCC am suspendat PFI. Daca as munci acum, venit ar fi doar salariu conform CIM.
As vrea sa stiu cum se calculeaza suma pt concediul prenatal in acest caz; tot citesc ca este 85% din venitul din ultimele 6 luni, dar nu imi e clar in cazul meu care e acest venit?
Multumesc!
Buna ziua,
Am PFI pt activitate medicala intocmit la adresa de domiciliu in sectorul 4, adresa la care nu am desfasurat niciodata activitate. Am primit decizie de impunere pt taxa de salubrizare pt anul 2017 la aceasta adresa. Activitatea acestui PFI este suspendata din anul 2016, cand am intrat in concediu de maternitate; inca nu mi.am reluat activitatea.
Intrebarile mele ar fi urmatoarele: in conditiile date, trebuie sa platesc aceasta taxa? Daca nu, ce pasi am de urmat pt a solutiona problema?
Multumesc pt ajutor!