avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul suma aferenta concediului prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul suma aferenta concediului prenatal

Buna seara,
In 2016 am intrat in CCC (optiune de 2 ani), in 5 martie 2018 am renuntat la CCC, m.am intors la serviciu, dar am intrat direct in concediu prenatal (practic nu am lucrat nici o zi). Inainte de CCC venitul meu era reprezentat de salariu conform CIM+venituri PFI; odata cu CCC am suspendat PFI. Daca as munci acum, venit ar fi doar salariu conform CIM.
As vrea sa stiu cum se calculeaza suma pt concediul prenatal in acest caz; tot citesc ca este 85% din venitul din ultimele 6 luni, dar nu imi e clar in cazul meu care e acest venit?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Clarificari salariu si demisie irina_irina irina_irina Buna ziua! In prezent sunt in prenatal si in urma unor discutii cu cei de la firma am aflat ca nu sunt de acord sa imi acorde 1 an de concediu fara plata. As ... (vezi toată discuția)
Incetare ctr si concediu prenatal ramo85 ramo85 Buna ziua, In data de 1 dec ctr meu de munca pe perioada determinata se termina si urmeaza sa nasc in 26 dec. Am stabilit cu un coleg sa ma angajeze pe ... (vezi toată discuția)