avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate Oprea Alin

Activitate Oprea Alin

Menționez ca pe extrasul de cont acesta a livrat sumele in alte conturi, dle GermanAlex.
am intrat intr-o problema, sa va povestesc: acum o luna am postat pe olx un anunț in care am specificat ca vreau sa lucrez in week end, am fost sunat de o persoana care mi a promis ca ma angajează , mi a zis sa fac cont la banca Transilvania pentru salariu, după ce am făcut mi a oprit contractul ca ii trebuie la secretariat , eu fiind la facultate și foarte naiv l am dat , după câteva zile mi a zis sa încep treaba dar nu puteam in ziua respectiva fiind la facultate, a trecut o săptămână și nu mi a mai dat niciun telefon, eu am fost și am închis contul la banca. Acum câteva zile am sunat de la poliție ca un om de la Craiova a depun bani la mine in cont pentru un laptop, acest individ a folosit datele mele și Internetul Banking și a înșelat mai multe persoane, acum eu sunt cercetat pentru înșelăciune , am fost la poliție și am depus o plângere, ce trebuie sa fac? Va rog mult sa îmi dați un sfat. ? Am fost înșelat de acest Tâlhar și acum nu mai am liniște .