avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Miruna m

Activitate Miruna m

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Daca ati depasit limitele mandatului acordat puteti raspunde mai sigur civil decat penal.

Insa asta nu inseamna ca nu se va putea depune o plângere impotriva dvs. Solutia depinde de ce se invoca, de faptele concrete, de termenul formulării plângerii etc.

Cert este in opinia mea ca relația nu poate continua atata timp cat exista amenințări din partea lui si o încălcare a încrederii firesti si normale intr o astfel de relație.
pe el nu il intereseaza banii ,el vrea sa nu ramana singur ...am fost agresata atat fizic pana la lesin cat si verbal...dar daca eu nu mai stau cu el ,el va depune plangere si mi-a spus ca isi vrea toti bani odata ..iar eu nu pot toti odata ..
gi-jane2 a scris:

Ce plangere sa depuna cat sunteti/erati imputernicit pe cont?
Acum cat timp s-a intamplat ?

Anul trecut ...el stia din ianuarie si nu a mers la politie ..si de cand vreau sa ma despart de el ma tot ameninta
gi-jane2 a scris:

Nu va baga in nicio puscarie, Puteti sa semnati un angajament de plata in rate ca sa aiba siguranta ca ii dati.

Si daca nu mai este de acord sa facem angajamentul de plata?si vrea sa depuna plangere?
Buna seara ..Am fost imputernicita pe contul iubitului si am scos bani fara ca iubitu sa stie apoi i-aam spus si am cazut de comun acord sa ii dau inapoi cum pot ...acum daca vreau sa ma despart de el el ma ameninta ca ma baga in puscarie ...imi poate face ceva legal? Eu urmeaza sa ii restitui banii treptat