avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost împuternicită pe contul iubitului și am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost împuternicită pe contul iubitului și am scos bani fără ca el să știe. Pot răspunde penal pentru asta?

Buna seara ..Am fost imputernicita pe contul iubitului si am scos bani fara ca iubitu sa stie apoi i-aam spus si am cazut de comun acord sa ii dau inapoi cum pot ...acum daca vreau sa ma despart de el el ma ameninta ca ma baga in puscarie ...imi poate face ceva legal? Eu urmeaza sa ii restitui banii treptat
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Miruna m , utilizator 10:25, 13 Decembrie 2017
Buna seara
Pai ...va poate obliga sa-i dati banii si, daca se constata ca faptul ca ati scos bani seamana a furt ..........
Nu va baga in nicio puscarie, Puteti sa semnati un angajament de plata in rate ca sa aiba siguranta ca ii dati.
gi-jane2 a scris:

Nu va baga in nicio puscarie, Puteti sa semnati un angajament de plata in rate ca sa aiba siguranta ca ii dati.

Si daca nu mai este de acord sa facem angajamentul de plata?si vrea sa depuna plangere?

Ce plangere sa depuna cat sunteti/erati imputernicit pe cont?
Acum cat timp s-a intamplat ?
gi-jane2 a scris:

Ce plangere sa depuna cat sunteti/erati imputernicit pe cont?
Acum cat timp s-a intamplat ?

Anul trecut ...el stia din ianuarie si nu a mers la politie ..si de cand vreau sa ma despart de el ma tot ameninta

Alte discuții în legătură

Intrebare folosire card cu acordul titularului en.mihaela@gmail.com en.mihaela@gmail.com Va deranjez cu o intrebare: In cazul in care o persoana iti incredinteaza cu buna stiinta si fara a l obliga altcineva ..un card de debit si tu il folosesti ... (vezi toată discuția)
Furt electronic simonarac simonarac Buna ziua. Acum cateva luni am ajutat un prieten sa stea la mine,pentru ca nu avea unde sa locuiasca. Acum cateva zile am observat ca imi lipseau bani din ... (vezi toată discuția)
Este furt sau nu? alin244 alin244 Am o problema. Eu locuiam cu mama mea in chirie. Bunurile din locuinta inchiriata erau ale proprietarului de drept. Mama apoi s-a internat in spital iar mie mi ... (vezi toată discuția)