avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost împuternicită pe contul iubitului și am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost împuternicită pe contul iubitului și am scos bani fără ca el să știe. Pot răspunde penal pentru asta?

Buna seara ..Am fost imputernicita pe contul iubitului si am scos bani fara ca iubitu sa stie apoi i-aam spus si am cazut de comun acord sa ii dau inapoi cum pot ...acum daca vreau sa ma despart de el el ma ameninta ca ma baga in puscarie ...imi poate face ceva legal? Eu urmeaza sa ii restitui banii treptat
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Miruna m , utilizator 10:25, 13 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e cazul sa va faceti griji.
Si furt sa fi fost, daca e intre persoane apropiate, trebuia sa depuna plangere in termen de 3 luni de cand a aflat, asa ca.. faceti-va bagajele :)

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati depasit limitele mandatului acordat puteti raspunde mai sigur civil decat penal.

Insa asta nu inseamna ca nu se va putea depune o plângere impotriva dvs. Solutia depinde de ce se invoca, de faptele concrete, de termenul formulării plângerii etc.

Cert este in opinia mea ca relația nu poate continua atata timp cat exista amenințări din partea lui si o încălcare a încrederii firesti si normale intr o astfel de relație.
AV. GABRIELA GERBER a scris:

Daca ati depasit limitele mandatului acordat puteti raspunde mai sigur civil decat penal.

Insa asta nu inseamna ca nu se va putea depune o plângere impotriva dvs. Solutia depinde de ce se invoca, de faptele concrete, de termenul formulării plângerii etc.

Cert este in opinia mea ca relația nu poate continua atata timp cat exista amenințări din partea lui si o încălcare a încrederii firesti si normale intr o astfel de relație.
pe el nu il intereseaza banii ,el vrea sa nu ramana singur ...am fost agresata atat fizic pana la lesin cat si verbal...dar daca eu nu mai stau cu el ,el va depune plangere si mi-a spus ca isi vrea toti bani odata ..iar eu nu pot toti odata ..
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
Miruna m, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare folosire card cu acordul titularului en.mihaela@gmail.com en.mihaela@gmail.com Va deranjez cu o intrebare: In cazul in care o persoana iti incredinteaza cu buna stiinta si fara a l obliga altcineva ..un card de debit si tu il folosesti ... (vezi toată discuția)
Furt electronic simonarac simonarac Buna ziua. Acum cateva luni am ajutat un prieten sa stea la mine,pentru ca nu avea unde sa locuiasca. Acum cateva zile am observat ca imi lipseau bani din ... (vezi toată discuția)
Este furt sau nu? alin244 alin244 Am o problema. Eu locuiam cu mama mea in chirie. Bunurile din locuinta inchiriata erau ale proprietarului de drept. Mama apoi s-a internat in spital iar mie mi ... (vezi toată discuția)