avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate Diana1806

Activitate Diana1806

Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Multumesc frumos pentru raspuns...o seara placuta sa aveti!
Buna seara!as dori daca se poate o lamurire in contextul urmator: vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie dar nu doresc sa ma intorc la fostul loc de munca...doamnele de la asistenta sociala mi-au spus ca termenul meu limita este 10 iunie...eu m-am angajat in data de 5 iunie la un alt loc de munca si mi-am depus cererea de incetare a contratului de munca la fostul loc de munca...la fostul loc de munca mi-a fost acceptata cererea doar ca mi-au incheiat contractul de munca in data de 7 iunie...astfel ca eu figurez ca am lucrat 3 zile simultan la doua locuri de munca...in acest caz mai beneficiez de stimulentul de insertie?doamnele de la asistenta sociala spun ca nu mai am dreptul la stimulentul de insertie si nu inteleg de ce...as dori sa ma lamuriti...o seara placuta!
Buna seara!am o intrebare, dar mai intai sa va spun povestea pe scurt...am nascut in 2016 si am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si am inteles ca daca ma intorc cu 2 luni mai repede la munca inainte de a implini copilul 2 ani, primesc de la stat acest stimulent de insertie.Problema mea este ca nu vreau sa ma intorc la locul de munca unde am lucrat pana am intrat in concediu de crestere a copilului...as dori sa lucrez undeva mai aproape de casa...in acest caz cum se procedeaza pentru a nu pierde stimulentul de inserție?multumesc anticipat