avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna seara!am o intrebare, dar mai intai sa va spun povestea pe scurt...am nascut in 2016 si am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si am inteles ca daca ma intorc cu 2 luni mai repede la munca inainte de a implini copilul 2 ani, primesc de la stat acest stimulent de insertie.Problema mea este ca nu vreau sa ma intorc la locul de munca unde am lucrat pana am intrat in concediu de crestere a copilului...as dori sa lucrez undeva mai aproape de casa...in acest caz cum se procedeaza pentru a nu pierde stimulentul de inserție?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 12 Decembrie 2017
In speta, trebuie ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Momentan sunt in concediu de crestere copil. Am nascut in aprilie 2010 si am optata pt cei 2 ani. In martie ar trebuii sa ma intorc la munca insa ... (vezi toată discuția)