avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transfer indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transfer indemnizatie crestere copil

Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil.
Întrebările sunt următoarele:
1. Vreau sa ma reintorc dar la alt angajator, cum trebuie procedat?
Mai am nevoie ca actualul angajator sa imi faca reincepere de CIM sau direct noul angajator se ocupa?
2.Tatal daca intra in locul meu mai beneficiază de stimulentul de insertie care se da daca te întorci mai repede la lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 21 Aprilie 2017
1. Pasii sunt urmatorii:
- la angajatorul de unde ati intrat in CCC depuneti cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si , totodata, de incetare a c.i.m.

- la noul angajator incheiati c.i.m. , daca este posibil data inceperii activitatii = data incetarii vechiul c.i.m.

2. Tatal nu va beneficia de stimulent de insertie , ci numai de indemnizatia pentru CCC. Insacel mai bine, intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca după ccc Lianabogdan Lianabogdan Buna ziua! As vrea sa ma ajutati si sfătuiți cu privire la un aspect. Sunt in CCC. Pe data de 11 august 2017 trebuie sa ma întorc la serviciu. Ideea este ... (vezi toată discuția)
In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Sistare indemnizatie crestere copil gabimisi gabimisi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce am de facut in cazul in care vreau sa ma intorc mai devreme la locul de munca decat sa se termine sei 2 ani de concediu de ... (vezi toată discuția)