avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare loc de munca după CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare loc de munca după CCC

Buna ziua! As vrea sa ma ajutati si sfătuiți cu privire la un aspect. Sunt in CCC. Pe data de 11 august 2017 trebuie sa ma întorc la serviciu. Ideea este ca, in martie 2017, urmează sa ma angajez la alt loc de munca. Cum pot face acest lucru, fara a pierde stimulentele de inserție ce mi se cuvine pana împlinește copilul 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 28 Februarie 2017
1. Depuneti la fostul angajator : cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si, totodata, de incetare a acestuia.

2. In acelasi timp incheiati noul c.i.m. care sa aiba data inceperii activitatii = data incetarii activitatii in baza vechiului c.i.m.

3. Dupa obtinerea deciziei de incetare a vechiului c.i.m. si a unui exemplar de pe noul c.i.m., mergeti la Primarie pentru a depune actele pentru stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Metallhara Metallhara Buna seara. As dori sa mă lămuriți și pe mine intr-o problema. Am născut pe 14 septembrie 2015. La momentul respectiv lucram la o societate comercială ce ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)