avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcerea la Un alt loc de munca dupa CCC inainte ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcerea la Un alt loc de munca dupa CCC inainte de 2 ani.

Buna Ziua,
Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati sa pot incepe noul job? Ce trebuie sa fac pentru a beneficial de stimulentul de insertie?
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2017
Anabreha, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 12 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Depuneti cerere de incetare a supendarii c.i.m. si , totodata, de incetare a c.i.m. la vechiul angajator

2. Incheiati c.i.m. la noul angajator. (data incetarii vechiul c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.)

3. Pentru a beneficia de stimulent de insertie pana cand copilul implineste varsta de 3 ani , trebuie sa reveniti la munca cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.
Imi puteti clarifica putin va rog. Intre punctul 1 si 2 trebuie sa fie distanta de o zi? Sau toate se pot face in aceeasi zi? Luni ar fi ziua de inceput la noul loc de munca si daca facem incetarea vineri se considera continuitate?
Va multumesc
data incetarii vechiul c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie magdams magdams Buna ziua, Cum trebuie să procedez dacă vreau să revin la muncă, dar angajator este o alta firma ca să pot beneficia de stimulent? Trebuie să fac cerere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa ma reintorc la lucru din ccc inainte cu ... andrea1990 andrea1990 Buna ziua! Doresc sa ma reintorc la lucru din CCC inainte cu 60 zile de a implini copilul 2 ani pt. a beneficia de stimulent insertie. Insa nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca după ccc Lianabogdan Lianabogdan Buna ziua! As vrea sa ma ajutati si sfătuiți cu privire la un aspect. Sunt in CCC. Pe data de 11 august 2017 trebuie sa ma întorc la serviciu. Ideea este ... (vezi toată discuția)