avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie

Buna ziua,
Cum trebuie să procedez dacă vreau să revin la muncă, dar angajator este o alta firma ca să pot beneficia de stimulent? Trebuie să fac cerere de reîntoarce la munca la firma la care am contractul suspendat sau trebuie să mi dau demisia si cu a doua zi să mi încep activitatea la noua firma ca să pot beneficia de stimulentul de insertie? Firma unde am contractul de munca există, doar că nu mai are activitate. Cum se procedează? Dacă solicit reîntoarce la munca ei ma pot da în șomaj si ma pot angaja la o noua firma cu a doua zi de când îmi începe șomajul, pot beneficia de stimulentul de insertie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 26 Septembrie 2019
1. La societatea de unde ati intrat in cerere veti depune cerere de incetare a c.i.m. - fie prin demisie,fie cu acordulpartilor.

2. La noua societate, incheiati un alt c.i.m.

3. De preferat, data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)