avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Buna ziua,
Momentan sunt in concediu de crestere copil. Am nascut in aprilie 2010 si am optata pt cei 2 ani. In martie ar trebuii sa ma intorc la munca insa luna aceasta as dorii sa ma intorc la munca.Dar la alta firma decat la cea la care am lucrat anterior nasterii copilului. Ce ar trebui sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 8 Ianuarie 2016
In acest caz, la societatea de unde ati intrat in CCC, veti depune o cerere de incetare a c.i.m. incepand cu data de ...

In acelasi timp, trebuie sa semnati c.i.m. cu noua societate (data inceperii activitatii = data incetarii vechiul c.i.m.) si , de ce nu, sa depuneti actele pentru acordarea stimulentului de insertie pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul pentru reintoarcerea la serviciu in 2013 (stimulent de insertie) nadiandreea nadiandreea fiul meu face 2 ani in 30 ian 2014 si am optat pt cic 2 daca ma intorc la servici in noiembrie 2013 primesc stimulentul de 500 de ron pt cele 3 luni pana la ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca mario_marius84 mario_marius84 buna ziua, as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, ce acte trebuie sa intocmesc pentru intoarcearea la locul de munca, mentionez ca sunt in concediul de ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)