as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, ce acte trebuie sa intocmesc pentru intoarcearea la locul de munca, mentionez ca sunt in concediul de crestere copil de 2 ani. Am intrat in CCC pe 1 aprilie 2015, copilul e nascut pe 22 martie 2015. pentru a beneficia de stimulentul de insertie de pana la 3 ani, cu cat timp trebuie sa ma intorc la serviciu si daca mai trebuie sa mai completez vreun formular pentru a beneficia de stimulent?
1. Potrivit art.7 alin.2 din OUG 111/2010, persoanele care obțin venituri supuse impozitului cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, vor beneficia de plata stimulentului de inserție până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani, respectiv a vârstei de 4 ani, pentru copilul cu handicap.
Prin urmare, va trebui sa reveniti la munca anterior datei de 22.01.2017 pentru a beneficia de plata stimulentului de inserție până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani.
In cele 60 de zile intra si luna rezervata tatalui copilului.
2. Pentru revenirea la locul de munca va trebui sa depuneti la angajator o cerere de reluare a activitatii.
3. Cu decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii mergeti la Primarie si solicitati acordarea stimulentului de insertie.
Stimulent de insertie
fru
buna ziua!
momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017!
as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)