avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate FELICIANMARCEL

Activitate FELICIANMARCEL

Am avut un eveniment rutier. In data de 12.12.2017 am avut un accident soldat cu vatamare grava. Stiu ca fiind pe trecere de pietoni sint vinovat, dar situatia a fost astfel: cind m-am apropiat de trecere , eram la circa 10 metri de trecere iar doamna s-a angajat in fuga fara sa se asigure. este sens unic cu 2 benzi. Eu eram pe banda din stinga si dinsa a venit din dreapta. am tras de volan singa si am frinat. Din pecate doamna nu s-a oprit si am lovit-o cu oglinda stinga. Am chemat politia si am urmat caile legale. Din pacate doamna si-a fracturat piciorul sting si cu siguranta va depasi 90 zile de ingrijiri medicale. Care vor fi pasii urmatori facuti de politie. Mentionez ca mi-a fost retinut permisul si voi fi chemat la politie peste 2-3 zile, Nu mi-a fost data nici o dovada ca permisul este retinut. Am citit codul rutier din nou si am vazut ca daca se depasesc 90 zile de ingrijiri medicale se va face dosar penal. Doamna vrea sa facem o intelegere pentru daune. Cum sa procedez? Daca se incepe urmarirea penala, pentru incadrare, permisul va fi retinut in acest timp? Intreb asta deoarece am inteles ca urmarirea penala poate incepe doar dupa ce se poate stabili nr de zile de ingrijiri medicale. Cum se procedeaza legal de catre politie in acest caz? sI CARE SIN REPERCURSIUNILE PENTRU MINE?