avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea944

Activitate Andreea944

Răspuns la discuția Munca la domiciliu - Telemunca
Este trecut domiciliul la locul de munca. Imi cer scuze pentru exprimare.
Buna ziua,

Legat de noua lege 81 din 30 martie, am cateva intrebari. Societatea noastra are angajati care lucreaza la domiciliu. Acest aspect este precizat in CIM, la punctul D - Locul de munca ( este trecuta adresa la care isi desfasoara activitatea, alta decat sediul social al firmei). In CIM apare si durata muncii si este specificat ca salariatul are echipament de lucru.
Conform legii, ce suntem noi obligati, ca angajator, sa adaugam la CIM deja existent? Incheiem un act aditional? Daca da, imi puteti lasa un model? Si, de asemenea, se modifica ceva in Revisal? De mentionat ca in Revisal este trecut ca CIM la domiciliu.

Multumesc anticipat!
Discuție COD CAEN
Buna ziua,

Doresc sa stiu, daca se poate, codul CAEN pentru doua functii a caror denumire exacta nu o am in romana : QA Engineer ( in domeniul IT, inginer in asigurarea calitatii s-ar traduce) -poate fi codul 251? si NET Team Leader.

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția cod CAEN persoane fizice
Va multumesc!

O seara placuta!
Răspuns la discuția cod CAEN persoane fizice
Servicii in domeniul IT si development.
Buna ziua,

Avem cazul unei persoane fizice care obtine venituri de la o persoana juridica nerezidenta in UE. Persoana fizica si-a declarat la ANAF contractul si este obligata sa depuna lunar D112 si sa isi plateasca individual contributiile. Am introdus datele persoanei fizice intr-un program specializat de salarizare pentru a putea genera D112. In momentul validarii apare eroare in ceea ce priveste neexistenta codului CAEN.

Ce cod CAEN detine o astfel de persoana fizica? Mentionez ca nu este PFA.

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Viza de flotant in REVISAL
Va multumesc!
Buna ziua,

Unul dintre angajati si-a facut adresa de flotant. Stiu ca aceasta modificare trebuie inregistrata in Revisal, insa unde anume?

Se inlocuieste adresa de domiciliu cu noua adresa de flotant?


Multumesc si o seara placuta!
Răspuns la discuția Zile CO luate in avans
Va multumesc frumos!

O zi placuta!
Răspuns la discuția Zile CO luate in avans
Deci, dupa lichidare, acesta va restitui c/v zilelor de CO luate in plus. Incasarea se face prin dispozitie de incasare si se va elibera chitanta pentru suma primita. Corect?


Multumesc!